Direktlänk till inlägg 31 januari 2007

I skolan...

Av Anna - 31 januari 2007 17:19

Nu är jag i skolan och sitter och sällskapar Nina och Johanna som skriver på Ninas bildtexter till hennes projekt.Vi ska ha vernissage och visa upp resultatet av vårat projekt.Våran "Dustsucker" är så j*vla ful!!!Alice är arg för att hon inte kan kolla på Pirre på datorn, och Johanna är sur för att hon har lämnat tillbaka boxen till Alice.Fast det är rätt åt Johanna för hon säger att jag ser ut som Rudolf med röda mulen. Visserligen är det sant, men jag behöver inte bli påmind om det.Idag har jag också varit hemma hos Anni för första gången. Det var en fin lägenhet.Dagens roligaste: När Johanna påstår att hon tror att min finne (stor ful och äcklig) är en symbol för något, och Viccy utbriset "Kärleeeeek". :D Fast det var även kul när Johanna klev i en fet vattenpöl på vägen från Lillsundes hem.Dagens dampanfall: När någon liten störd 4-5:a påpekade att jag hade en finne på näsan.Dagens Jippie!: När Anne-Marie sa att jag inte skulle sänka mig i estetDagens huvudvärk: När jag satt i datasalen och led av det höga ljudet.Någon gång i framtiden kommer jag få sovmorgon för att jag är här just nu. Det är ju i alla fall positivt.Men nu börjar folk komma, tror jag. Så jag tror jag måste gå upp och hjälpa till.Snyft. Gode Gud! Befria mig från min finne så förlåter allt annat skit som jag tidigare utsatts för.Puss puss

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se