Alla inlägg under december 2006

Av Anna - 14 december 2006 19:19

Idag satt jag och Kim och räknade matte. Kim frågade om hon fick låna mitt sudd.Men jag var ganska dåsig i hjärnan, så jag gav henne min penna istället.- Det är är ju en bläckpenna, ta mig tusan. sa KimDå skrattade jag

ANNONS
Av Anna - 14 december 2006 19:17

Jag känner mig konstig. Inte sådär glad eller ledsen över någon speciellt. Lite pirrigt i magen. Lite glad kanske ändå. Men inte spralligt gald, utan bara lugn och nöjd.En sak vill jag ha. Fast det tänker jag inte skriva om.Jag är nog lite galen, lilla jag.

ANNONS
Av Anna - 14 december 2006 16:47

Jag gjorde nyss min svenskaläxa! Jippie! Jag är så jävla duktig!!! Nu ska jag räkna lite matte ikväll också, fast inte så mycket.Kramar på alla gullungar där ute.

Av Anna - 14 december 2006 16:05

Nu har jag fått stöd av Kim i att glömma Pillow. Han är inte värd mig (låtsas vi).Imorgon ska vi ha typ massa turneringar och grejer i skolan. Det ska bli kul! Nu ska jag skriva svenskaläxan, så jag dissar bloggen lite.Puss på Michaela.Jag saknar Victoria!

Av Anna - 14 december 2006 07:35

Jag skriver ett inlägg på morgonen! The BIG DAY :-)Jag har faktiskt vaknat och gått upp och allting i ganska god tid, men nu måste jag springa iväg. Så jag inte missar tåget.

Av Anna - 13 december 2006 19:10

Jag kom på en till grej att skriva här. Lite deppig, men lite glad.Jag fick MVG i matte idag :-)Det dumma är att jag inte bryr mig, för jag är fortfarande deppig över mitt patetiska liv. Jag älskar ordet Patetisk, som jag kanske tidigare har nämnt. Det är ett bra ord, och det passar mig och min blogg och mitt liv.När vi åt (sushi) så hade jag och mamma värsta diskussionen om mina betyg och så. Det har jag inte haft på länge eftersom jag har slappat till det så väldigt i skolan. Kanske kommer jag skärpa mig imorgon och ta tag i det hela. Man kan ju alltid hoppas.Igår frågade Niklas om jag inte slappade lite för mycket i skolan. Det sa jag att jag inte gjorde, men sen fick jag en känsla av att han kanske ändå hade rätt. Jag vet inte...NU ska jag kolla på handbollAll min styrka till Johanna, även om hon inte vill ha någon kram.

Av Anna - 13 december 2006 19:10

Jag SAAAAAAKNAR Vicky!!!!!

Av Anna - 13 december 2006 19:05

Nu blev jag ledsen, för Johanna är ledsen och vill inte ha någon kram.Det var sorgligt.Sen blev jag glad för att hon verkade ha blivit glad av något som jag skrevDet var braSjälv mår jag lite bättre nuTror jagFast jag vet inte hur jag kommer må imorgon när jag ser Pillows vackra ansikteJust nu hatar jag honom, och jag tycker nästan inte att han är snygg längre eftersom han är så galet snygg så man dör och blir ledsen.Imorgon ska det hända något roligt kom jag på. Hoppas vi klarar det bara.Hoppas världen blir vacker sen :-)Hoppas jag är lite gladare imorgonJag lägger märke till att jag är missbrukare av ordet hoppasNu ska jag titta på Sverige mot Spanien i handboll, det är på TV.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se