Alla inlägg under december 2006

Av Anna - 20 december 2006 21:33

Vad skulle egentligen hända om jag bara gav upp?Om jag bara la mig ner och vägrade vara som demOm jag bara sket i deras reglerOm jag bara sovJag vill sova till världen blir lite vackrare
Jag är en tönt

ANNONS
Av Anna - 20 december 2006 21:24

Jag orkar inte med mig själv längre!Jag bara gör bort mig själv, och sedan spänderar jag resten av min dag åt att gråta över det.Jag är så jävla hopplös.Jag ORKAR INTE!!!Nu har jag lust att radera min blogg. Precis som Kim. Men jag ska ju använda den som underlag till min bok sen, så det funkar inte ju.Och så har jag ju lovat mig själv att skriva ett inlägg per dag december ut. Och det måste jag ju hålla.Det bästa skulle vara om folk kunde låta bli att läsa dem.God natt

ANNONS
Av Anna - 20 december 2006 13:34

Nu har jag suttit och flummat mycket länge med Johanna och Vicky. Jag är så glad att de är tillbaka.Jag är lite mystisk...

Av Anna - 20 december 2006 10:57

Nu är jag i skolan, och Johanna har redan listat ut vem Nya Pillow är. Pinsamt.Nu vill Kim veta också. Jag kanske säger det till henne snart.Vilken liten tönt jag är.Nu har jag gett julklappar till massor av mina vänner. De blev glada.Ikväll ska jag på teaterföreställning med mina föräldrar. Det ska bli lite mysigt.

Av Anna - 19 december 2006 19:52

Nu har jag ägnat 15 minuter av mitt liv åt att ligga på golvet och gråta.Sen blev det reklam på radion, och det typ bröt min hypnose. Det var lite fint innan. Jag låg och tänkte på livet.Tänkte på att jag är så ful.Jag är så trött på att vara ful.Och säg inte att jag visst är vacker, för jag vet att ni ljuger. Jag skriver inte det här för att jag vill ha medlidande. jag skriver det här för att jag vill protestera mot att livet är så enormt jävla orättvist.Varför finns det vackra människor när jag får vara så ful?Det är det värsta som finns att vara så ful som jag.Inbilla er att det är inre skönhet som räknas. Men så är det inte. Inte i mitt liv i alla fall.Jag älskar skönhet.Jag vill vara vacker.Inte ful.Hur fan ska folk någonsin kunna tycka om mig?Svara inte.Säg ingenting.Ni ljugerMöjligen ljuger ni omedvetet.Men ni ljuger.Jag vet vad sanningen ärVärlden är vacker och jag är fulJag orkar inte vara patetisk längreJag orkar bara inte merJag vill vara vacker NUJag vill inteJag vill inteJag vill inteJag vill inteJag vill inteJag vill inteDet är så elaktDet gör så ontJag vill att någon ska komma och berätta för mig att allting som jag trodde bara var falskt, och att jag är världens vackraste människa.Jag vill tro på mirakelMen det finns inga sånaDet enda som existerar är sanningenOch den vill jag inte ha

Av Anna - 19 december 2006 18:41

JAG VILL INTEJAG ORKAR INTEJAG TÄNKER INTEJAG MÅSTEKan någon komma och bära iväg med mig?Släng in mig på en sommaräng iställetDär jag kan ägna hela dagarna åt att sova i solenOch så kan Pillow eller Nya Pillow vara där och krama migEller bara ligga brevidDå blir jag gladSkulle inte ha något emot att träffa Nya Pillow på jullovet. Men det kommer jag nog inte göra om det inte sker ett mirakel.Fint med snö i alla fallNu ska jag gå och slå in julklappar

Av Anna - 19 december 2006 17:56

Det snöar uteEtt tunt vitt tecke på våran innergårdDet är fint faktisktJag känner mig lite deppig.Jag vet att jag skriver det hela tiden, men det är så det är.Just nu är det för att jag vet att det finns någonting som jag älskar med livetMen jag ägnar sån liten del av min tid åt detJag vet vad jag skulle vilja göra imorgonMen jag vet att jag inte kommer våga detDessutom skulle det kanske inte ens vara uppskattatJag kan inte skriva att jag gråterFör det har jag redan skrivit tusen gångerOch nu har tårarna tagit slutJag vet inte vad jag ska göraDet värsta är att allt är så jävla perfekt

Av Anna - 19 december 2006 15:52

Ville bara tacka alla söta människor som försöker peppa upp mig. Ibland hjälper bara det faktum att ni försöker.Imorgon ska jag ta med mig massa julklappar till skolan och ge till alla mina vänner.Idag har vi haft någonslags tävling mot S24. Det blev oavgjort.Nu orkar jag inte skriva mer...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se