Alla inlägg under december 2006

Av Anna - 23 december 2006 19:22

Har klätt julgran och hela baletten :-)Nu ska jag promenera, så jag kan somna i kväll. Jag har nämligen listat ut att mina sömnsvårigheter beror på att jag motionerar för lite.Jag känner mig lite fantasilös angående innehållet i det här inlägget. Men ärligt talat så bloggar jag just nu bara för att jag lider av något åt tvångstankehållet. Jag har fått för mig att alla mina problem kommer lösa sig ifall jag bloggar varje dag hela december ut. Mycket troligt...Min syster har egentligen datorn, så nu sitter hon bredvid och lyssnar på Green Day på hög volym. Jag tror jag slutar nu. Green Day är väldigt oinspirerande.Jag tror Kim har åkt till Uppsala eller något nu. Det gör mig arg. Jag ska bomba Uppsala. Och mörda Green Day.Nu ska jag promenera.

ANNONS
Av Anna - 23 december 2006 09:47

Inatt drömde jag att jag var i Egypten och inte skulle få träffa min familj på julen. Det fick mig att inse hur viktigt det faktiskt är för mig att fira jul med dem. Så tyvärr Johanna, I've joined the dark side.Idag ska jag städa i mitt bombnedslagsrum och tvätta kläder. Sedan kommer min familj (som jag älskar så mycket och inte tänker vara elak mot idag) tvinga mig att städa ännu mer.SUCKNu måste jag äta frukost

ANNONS
Av Anna - 22 december 2006 17:48

Finns det någon julsång som går så? Jag hade för mig det, men det kanske det inte gör.I alla fall så är jag arg för att det inte är någon snö.Jag ska snart på glöggfest till en av Alvas kompisar. Det kanske kan bli mysigt, men vi får väl se.Jag skriver på pappas dator, och den har litte större tangentbord än jag är van vid, så jag skriver fel hela tiden. Det gör mig lite galen.Mitt rum ser bokstavligen ut som ett bombnedslag, och det bidrar nog ärligt talat också till den återigen försvunna julkänslan. Gud vad jag tjatar om det där.Nu lyssnar Alva alldeles för högt på någon dålig musik. Jag får ont i huvudet. Måste skrika lite på henne."Det är snart jul" sa Iris. Hon hade rätt.Imorgonimorgon. I övermorgon.Nu ska jag hitta på något annat

ONT

Av Anna - 21 december 2006 23:57

Det gör ontontont ontJag är tröttdödströttmen sova kan jag tydligen inteJag tänker och tänker och tänkerOch det gör ontJag orkar inte tänka merJag orkar inte vara längreDet är tungt som fanJag vill inteVill intevill inteDet är inte kulJag är inte värd någotJag är bara skit..................
Jag är omöjligJag är ömtåligDet bara går sönder hela tidenNu orkar jag inteJag kan inte sovaJag vill bara sova och glömmaMen jag kan inte sovaDet måste vara något stort fel jag har gjortGud måste hata migJag orkar inte merJag vill vila

Av Anna - 21 december 2006 16:40

Så var livet då

Av Anna - 21 december 2006 16:07

Nu frågade Anni vad jag hade för betyg, så jag lägger ut dem här. Min blogg är redan så tråkig, så det är inte så mycket som kan få den att sjunka lägre. Hehehe.Svenska ----------- MVGEngelska ---------- VGSO ---------------- MVGNO ---------------- VGTeknik ------------ VGHemkunskap -------- VGBild -------------- MVGSlöjd ------------- MVGSpanska ----------- MVGMatte ------------- MVGMusik ------------- VGIdrott ------------ VGJag har bra betygJag är en dålig människa, så det spelar ingen roll att jag har bra betyg.Jag orkar inte bry mig om vad folk tänker.Jag orkar inte förstå."Jag är en enkel man i en konstig värld" för att citera Thåström. Han är bra. Psalm #99 är det där. Den är också bra. I all fall så tolkar jag in massa av mina tankar i den.Jag orkar inte fatta vad folk menar. Det är ju helt jävla omöjligt.Jag är för smart för att fatta.Jag har tänkt så mycket att jag tappat mitt självförtroende och tron på att allting har en mening.Ingenting existerar.Ingenting behöver existera egentligen.Det är jävligt irriterande att tänka logiskt!!

Av Anna - 21 december 2006 15:19

Nu ska jag skriva saker som jag gillar med mig själv.Eller, nej förresten. Vi skiter nog i det. Det lär bli lite för deppigt.Men mina betyg är i alla fall bra. Det var det jag hade tänkt att skriva om i det här inlägget.Jag har panik över gymnasium och allt skit som jag måste bestämma. Jag vet ju liksom inte vad jag vill med mitt liv ens.Fast regissör skulle ju vara jävligt coolt. Jag älskar att skapa stämningar.Å andra sidan så verkar psykologutbildningen väldigt intressant. Bara att jobbet inte verkar lika roligt.Teaterlinje verkar kul. Det ville jag ha som förstahandsval ända tills jag kom på att jag typ inte har något intresse av det.Nu orkar jag inte...

Av Anna - 21 december 2006 14:49

Idag tog alltså skolan slut. Ashärligt! Fast jag kommer sakna Kim ifall hon tänker åka till landet. Jag ska försöka ringa henne, men jag är så dålig på att prata i telefon. Nu hoppas jag att hon ska ge mig lite hemligstämplad information :DIdag fick jag massor av julklappar av alla söta människor. Och Nina fick en korv på deras julklappsbyte. Hehe, det var lite lustigt.Julshowen som några personer från 8-9:an hade var skitbra. I alla fall lugnt den bästa som jag har sett i L'Estradska.Sedan efter avslutningen skulle jag, Johanna, Kim, Alice, Michaela och Tannaz ha en liten avslutningslunch tillsammans. Det hade kunnat bli väldigt mysigt, men i och med att vi valde att äta på McDonalds så blev det lite av ett fiasko. Sällskapet var i alla fall trevligt.Nu har jag tråkigt.Saltsjö-Duvnäs hånar mig med sin skönhet. jag blir inte ens sentimental av den längre. Jag är helt likgiltig mot vackra miljöer nuförtiden. Undrar om det är bra eller dåligt.Kanske är det bara för att jag är ett nervvrak för tillfället. Så trött på hela skiten.Jag har kommit på lite saker som jag ska ha som nyårslöften i alla fall. Jag har aldrig haft något nyårslöfte tidigare, så det är en bra start på mitt nya liv.1. Börja träna.Jag ska skaffa ett Friskis och svettis-kort och gå och träna med Johanna. Sedan ska jag bli smal och av någon anledning ska den där träningen även göra mig vacker.2. Respektera mig självDet ska jag fanimej göra allt för. Jag ska aldrig mera gråta för att jag är så ful. Jag ska sluta säga att jag är ful, och så fort en sån tanke kommer upp så ska jag säga till mig själv att det är jag inte alls. Det är bara fel på mina ögon eller något.3. Sluta deppa.Det är att ge upp mitt gamla liv. Aldrig mera tänka. Aldrig mera känna. Bara vara korkad och lycklig.Så fort jag närmar mig ett logiskt och deprimerande resonemang så ska jag börja tänka på något annat. När jag känner mig ledsen eller dålig på något sätt så ska jag vända det till ilska. Jag ska skrika istället för att gråta.4. Sluta vara en tönt.Om jag lyckas med den här punkten borde jag kunna lyckas med 2:an och 3:an också.Jag ska sluta vara så hyperaktiv och fånigt låtsaslycklig hela tiden. Jag ska lära mig att säga hur jag känner mig utan att skrika fram det med gäll röst, i sann jävla chihuahua stil. Jag ska bli lite lugnare. Lite mer som Kim. Fast som Mina.5. Skaffa en personlighet.Typ samma sak som förra punkten. Om jag är sådär lugn så har jag det som personlighet. Nuförtiden känner jag mig bara så jävla hispig. Det skäms jag över, och kanske är det därför jag har så dåligt självförtroende.Det var det. Så alla som hade suttit hemma och undrat hur mina nyårslöften skulle se ut är säkert lyckliga nu.Borde nästan tilläga en sjätte punkt: Sluta skriva så jävla meningslösa saker i min blogg.Men varför bry sig? Livet är meningslöst. Det är något man får lära sig att acceptera.Håll tummarna för att jag får en bra psykolog efter jul, så borde hela skiten ordna upp sig.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se