Alla inlägg under december 2006

Av Anna - 28 december 2006 12:30

Morgontrött igen. Jag sov till klockan 11.35 i morse.Nu ska jag åka till min mormor. Måste springa snart.Pappa tjurar för att jag inte vill äta frukost. Bajs också.Hejdå!

ANNONS
Av Anna - 27 december 2006 23:20

Nu börjar det mås dåligtNot very goodSka nog sova nuMåste bara hälsa till MaddeKram på dej MaddeMitt liv håller på att bli bättreTror jagBara att Personen är så snygg så man kan döJag såg honom idagVärsta ÖDETeller någotJag börjar gråtaGRÅTANu ska jag sovaSÅ SÖTT I MIN SÄNGSen ska jag aldrig gråta merHar pratat med Kim på msn. Det kändes bra. Fast hon ska typ åka igen. Jag är så kontig! Jag längtar efter att lovet ska sluta.INGET LIVGodnatt

ANNONS
Av Anna - 27 december 2006 19:32

...vilken härlig dag :-PJag lyckades för en gångs skull gå upp tidigt. Och sedan tog jag mig en uppfriskande dusch och fick till och med tvätta håret. Det var början på en bra dag.Jag började med att åka in till Slussen och skulle därifrån ta 76:an till Johanna. Tyvärr lyckades jag missa 76:an, fast jag var i tid, och fick istället ta 3:an. Stackars lilla Johanna var tvungen att gå typ dubbelt så långt för att hämta mig.Hos Johanna fikade vi massor med goda julkakor, och pratade massor. Johanna är en bra människa. Vi är på samma nivå, känns det som, och det känns som hon förstår mig också. Det är väldigt skönt.När vi hade fikat ringde Tannaz. Hon skulle äta frukost och komma och möta oss i Slussen sedan. Så vi babblade på lite innan vi bestämde oss för att bege oss mot Slussen.På Slussen kom vi på att vi kunde smälla en Pucko medans vi väntade på Tannaz. Det blev dock en flopp eftersom att ingen av våra Puckosar ville smälla. De bara pös lite, och det gjorde situationen ganska pinsam. Folk tyckte nog vi var lite galna.Efter ett tag kom vi på att vi kunde möta Tannaz i T-Centralen istället, så vi åkte dit och sprang omkring innan vi mötte Tannaz och hennes lillasyster.Gud vilken tråkig text det här blev. Men det var i alla fall en rolig dag, och jag har köpt två gulliga små klänningar eller vad det ska kallas på H&Ms mellandagsrea. Det känns lyckligt.Jag fick träffa Tannaz supergulliga lillasyster också och det var trevligt.Jag och Johanna har kommit fram till många intressanta teorier idag. T.ex att det är nikotinet (eller hur fan det nu stavas) som får Pillow att tappa förståndet, och att det är insidan som är viktigast.Jag dr snart, tror jag. Men det ska jag inte göra. För efter jul ska jag bli en cooling, och någon gång på andra sidan imorgon så ska jag publicera min bok och bli en lycklig människa. Alla ska dyrka mig.Jag är lite arg på vissa personer. Kanske förtjänar de inte min vrede. Kanske är de trevliga personer. Förhoppningsvis är de värda all kärlek jag kan ge dem. Ändå är jag arg. Jag vill inte vara beroende av dem. Eller kanske vill jag det i alla fall, men jag vill inte att de ska ha makt över mig. Jag vill inte att de ska missbruka sin makt över mig. Jag vill att de ska dyrka mig. Jag vill att de ska offra allt för mig.

2

Av Anna - 26 december 2006 17:38

Nu har jag skrivit början på min bok. Jag tycker att den är ganska bra. Men troligtvis kommer jag inte tycka det varken imorgon eller i övermorgon, och så kommer det aldrig att bli någon bok.Men det skiter jag i, för nu tänker jag vara stolt över den ändå.Imorgon ska jag gå på mellandagsrea med Johanna och Tannaz. Fast jag vet inte ifall Tannaz kommer komma. Det är bara att hoppas på det bästa!Nu ska jag promenera. Suck, jag kommer inte orka. Det blir kanske ingen promenad.PussHär kommer en liten bild på mammas nya julklapps-espressomaskin i vårat nya kök. Jag hitta bilden på datorn. Tror pappa har tagit den.Puss igen

Av Anna - 26 december 2006 12:33

Idag är jag tidigt uppe igen :-POrkar inte skriva så mycket, men nu har jag i alla fall gjort ett inlägg idag.

Av Anna - 25 december 2006 20:36

Idag har jag gjort verkligen ingenting. Jag vet att det där inte var någon sammanhängande mening, men det skiter jag faktiskt i, för svenskaläxan är klar.Jo, förresten, jag gjorde faktiskt ett försök att räkna matte. Och att bara komma på den tanken mitt på jullovet borde belönas med bragdguld, tycker jag!Det gick dock åt helvete med matteräknandet eftersom det är så förödande jävla genomtråkigt så man kan nästan trillar av pinn.Istället ägnade jag större delen av dagen (jag vaknade klockan tolv) åt att förbanna min dator.Först hjälpte jag Alva att ladda in musik på hennes nya iPod (hon är till och med ännu mindre tekniskt begåvad än mig, hur det nu är möjligt). Och det gick naturligtvis jättebra.När jag sedan skulle ägna mig åt min egen sket det sig. Orkar inte skriva om allting här, men när det var som jävligast bestämde sig i alla fall Alvas bästis Fanny för att komma och hälsa på. Inget ont om Fanny, men de kan vara någorlunda påfrestande när de är tillsammans de två små liven.Det resulterade i en ännu mer upprörd Mina och inte hjälpte det mig att uppdatera mitt iTunes heller.Tillslut fick pappa rycka in. Medan jag tog en promenad och ringde Elin.Det var faktiskt riktigt uppfriskande.Imorgon ska jag ta och rycka upp mig lite och höra av mig till Johanna och Tannaz.Nu kom mamma in och började skratta för att jag och Alva sitter bredvid varandra i den ena soffan i vardagsrummet med varsin dator i knäet och varsin iPod på hög volym i öronen. Jag tror att båda sjöng med i sina musikar när hon kom in, så det kan ha låtit ganska lustigt.God kväll och god fortsättning(fast jag kommer nog tillbaka imorgon)

Av Anna - 25 december 2006 13:19

Dålig titel. Alla vet väl vilken dag det är. Och om de inte visste så skulle de kunna läsa det på datumet.Jag fick bra julklappar. Skitbra till och med. Men jag blev aldrig sådär barnsligt lycklig över något av det. Även om jag kanske borde ha blivit det.Det gjorde mig ganska stolt ändå. Jag är inte så materialistisk. Jag lever inte för att få så dyra och fina saker som möjligt. Det är något annat som är viktigt för mig.Gemenskap. Förståelse. Kärlek.Jag tror att det är därför jag lever.Nu när jag vaknade i morse var jag ganska deppig. Trots att jag när jag somnade igår var helt tillfreds med mig själv.Jag har inte träffat Johanna ännu. Det måste jag göra snart, annars kommer jag dö. Det är som att jag liksom försvinner lite när jag inte har kompisar omkring mig. Jag tycker visserligen om min familj också, men jag känner mig inte uppskattad av dem. Åtminstone inte alltid. Ibland kan de få mig att må riktigt dåligt.Vi glömde boka min språkresa innan jul också, så den blir typ 2000 kr dyrare nu. Fast det får mamma betala. Jag påminde henne faktiskt. Ändå känns det lite tungt att tänka på det. Och många bäckar små, som de brukar säga. Alla små förluster får mig att känna mig som en värdelös person.Nu ska jag hjälpa Alva att lägga in låtar på hennes nya iPod. Det blir väl till att lyssna ännu mer på Green Day kan man tänka.Nu måste jag gå.

Av Anna - 24 december 2006 12:17

Jag bloggar på självaste julafton. Det är lite lustigt.Fast det roligaste är när jag loggar in och ser mina två nya kommentarer. Den ena är från Elin, som skriver att om jag mördar Green Day så mördar jag henne också, och det andra är från Johanna som anser att det var en bra idé det där med att mörda Green Day. Nu vet jag inte hur jag ska göra.Idag har jag redan varit på en promenad. En julpromenad i det grönskande Duvnäs. Det är lite sorgligt.Jag har tänt mitt doftljus också, som jag fick av Johanna. Det luktar jättegott i mitt rum! Det var lyckligare.Jag har faktiskt inte tänkt på Pillow eller den andra något sen vi slutade skolan. Det var väl ett oväntat framsteg? Jag känner mig jätteduktig, och efter jul så kan jag kanske skaffa ett liv också (ska köpa det på Lidl). Så då kan jag glömma dem helt och hållet.Jag ska träffa världens snällaste kille, har jag bestämt. Nu återstår bara problemet med att hitta honom, men det löser sig nog,Nu kom jag på en idé jag ska skriva en liten julminnes-lista över de senaste jularna:- Förra året var vi hemma och firade vår första jul i nya huset med mormor, mormors kille, min faster och hennes familj. Det var en mysig jul. Vi hade bara vita och silvriga saker i granen också.- Förrförra året var vi i Kenya. Vi firade själva julaftonen i ett safaritält tillsammans med den kompisfamiljen som vi åkte dit med. Sen på juldagen fick vi kalkon och massa konstig julmat.- 2003 var vi i Trysil i Norge och åkte skidor med mormor, två morbröder och en av kusinfamiljerna. Det var en lustig jul. Jag minns att vi försökte göra om en pelare inne i huset till en julgran eftersom vi inte hade hittat någon annan gran. Jag och mina kusiner gick in på grannnens tomt och bröt lite grenar från en gran som växte där. Det blev en ganska ful granpelare, men man tager vad man haver..- 2002 var vi nog hemma i vårat förra hus. Fast det minns jag inget speciellt av.- Sedan minns jag ingen speciell jul, men när jag var liten brukade vi vara hemma hos mormor med alla kusinerna på mammas sida. Det var mysigt också.- En till jul minns jag också. Då var vi hemma hos min faster och sen kom det en tomte som hade satt skägget bak-och-fram. Då slutade både jag och Alva tro på tomten.Nu har jag skrivit ett långt tråkigt julaftonsinlägg som speglar min personlighet ganska bra.Nu ska jag bädda min säng och hjälpa min familj att fixa lite innan våra gäster kommer. Vi ska ha en likadan jul som förra året, fast utan snö då.Jag älskar Just D:s julsång. Den är så underbar. Jag tänker bli som dem när jag blir stor.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se