Alla inlägg under december 2006

Av Anna - 10 december 2006 10:01

Jag skrev 8 inlägg igår. Där kan man snacka om inget liv :-DSkitsamma. Idag ska jag handla julklappar och känna julstämningen runt omkring mig trots att det inte finns någon snö.Jag städa mitt rum igår (tillslut) och det gjorde mig jättelycklig. Nu känner jag mig duktig och det är fräscht och fint i mitt rum. Så jag blir inte längre deprimerad av att gå in där.Nu ska jag ägna mig åt något annat.

ANNONS
Av Anna - 9 december 2006 23:08

Nu ska jag minnas sommarenNu ska jag gråta över det som var så vackertSom inte betydde någotMen som ändå var så vackert för att det tycktes betyda något för mig just dåJag gick hemJag gick barfota med skorna i handenDet låg sand längs vägkanten och båtarna guppade på vattnetDet hade regnatBlött och lite kalltPrecis som i mitt hjärtaJag frös om fötternaMen jag gick barfota ändåSista gången den sommarenJag gick ensamDet stod Clara på min ena fotJag grät när jag tittade på detClara =) med blåa bokstäverJag ville inte komma hem igenJag ville inte tvätta bort bläcketJag ville inte glömmaClara =)Jag mindes när hon skrev det därJag mindes när Viktor sa att jag hade sexiga fötterJag mindes när jag var viktigJag mindes när jag levdeNär jag för första gången levde utan att vara räddNu kom höstenNu kom regnetNu kom dödenJag gick och grät bland villornaJag mötte ett skräckslaget gammalt par som var ute på kvällspromenad och fick se en galen tonåring som gick barfota och grätJag sket i demJag grät för att jag vile gråta och jag gick för att jag aldrig ville sluta gå***Poetiskt?Jag kommer ångra att jag nämnde Viktor och Clara. Men det är bara att hoppas att de inte hittar det här.Jag kom att tänka på den där dagen nu. Det var ett så fint ögonblick av mitt liv. Jag borde ha gjort något bättre av det...

ANNONS
Av Anna - 9 december 2006 20:35

Jag klarade att göra 100 punkter till :-DNu skriver jag ytterligare ett inlägg för att komm längre upp på den där listan över aktiva bloggare. Det känns VÄLDIGT patetiskt, men jag har inte så mycket annat att göra för tillfället. Mitt liv är kanske lite patetiskt, men jag är i alla fall ganska glad just nu. Och det är ju bra.Hela världen är egentligen ganska patetisk. Om man kan leva för att bli fotomodell så kan man väl leva för att hamna högt på listan över aktiva bloggare. Dåligt exempel. Tur att svenskauppdraget är slut.Nu kom jag på att jag måste göra nästa svenskauppdrag. Det var inte en rolig påminnelse.Jag känner mig väldigt patetisk nu.Patetisk var ett bra ord. Det passar på mig.Kan inte vi trycka det på våra tröjor Johanna? Ful-tröjorna du vet. Jag tycker verkligen vi ska gör såna!Jag kom på en till, fast den var ganska dålig. Brunette och dum i huvet istället för Blond och smart :-D Den var väldigt dålig! Den klassas inte ens som ett skämt.Skit samma. Jag tycker vi kan göra massa såna tröjor, och så kan Olivia sälja dem på sin hemsida. Om jag inte hart missuppfattat hela grejen.Nu skriver jag ett lånmgt meddelande till Johanna i min blogg. Verkligen tur att svenskauppdraget är slut.

Av Anna - 9 december 2006 19:52

101. Jag älskar att gå hem från tåget102. Jag har rest ganska mycket i mitt liv103. Jag har dock bara varit utanför Europa en gång.104. Då var jag i Kenya105. I very much like Kenya106. Jag behöver klippa mig så snart som möjligt107. Jag ser fet ut utan smink108. Jag har panik över min dåliga hållning109. Jag tycker om området där jag bor.110. I alla fall gillar jag vägen hem från tåget.111. Jag får ofta dåligt samvete om jag äter för mycket sötsaker112. Ibland kan jag må dåligt en hel kväll113. Jag tror att jag har ätstörningar. Men det kommer inte att skada mig, för jag blir alltid kungrig tillslut och då äter jag i alla fall. Även om jag får dåligt samvete sen.114. Det är väldigt obehagligt att inte kunna njuta av att äta.115. Jag klarar inte att dyka ner på 3 meters djup och hämta upp en livräddningsdock från botten. Det gör mig mucho depressivo (eller va fan det skulle heta på spanska).116. Annars brukar jag tycka om att bada.117. Jag hatar när andra tjejer är bättre än mig på något.118. Jag har svårt att unna andra glädje när jag är besviken på mig själv.119. Jag mår dåligt av att vara elak mot min familj.120. Jag skulle nog kunna bli en mobbare, för när jag har mina deprimerade perioder så tycker jag om att trycka ner folk som jag tycker är töntiga.121. Jag brukar ändå försöka undvika det. Men ibland är det väldigt svårt.122. Jag skulle vilja vara en naturlig skönhet.123. Jag är ingen naturlig skönhet även om jag vill tro det om mig själv ibland.124. Jag är väldigt mesig när det gäller blod.125. Sist jag tog fästingspruta så svimmade jag.126. Jag är mesig när det gäller det mesta.127. Jag har druckit ett jätteäckligt vaccin en gång. Jag tror det var mot malaria.128. De bästa filmer jag någonsin sett är " Oh Brother Where Art Thou" och "Amelie från Montmartre"129. Jag har 14 kusiner.130. Jag har två morbröder och en moster. Två fastrar och tre farbröder. Jag tror inte att jag missade någon.131. Jag har släkt i Finland.132. Någon i min släkt (jättelänge sen) kom från Spanien.133. Jag är väldigt stolt över det.134. Jag skulle vilja vara från något coolt land som typ Italien, Spanien, Iran eller något sånt.135. Helst Italien.136. Jag har varit i Italien 4 gånger.137. Jag har varit på provfilmning en gång.138. Det gick tydligen åt helvete, för de ringde inte upp mig efteråt.139. Jag har varit på ganska många auditions.140. Jag tycker om att spela teater, men jag har inte gått på teaterkurs på typ fyra år.141. Jag bortförklarar min dåliga skådespelarkarriär med att jag har set för gammal ut för de rollerna jag har sökt.142. Det är nog inte sant.143. Mitt rum är ofta väldigt stökigt.144. Jag skulle gärna vilja vara bra på att spela gitarr.145. Jag kan tre akord, men jag orkar inte träna på dem.146. Min musiklärare sa faktiskt att jag hade bra sångröst!147. Jag älskar att hålla på med design och estetiskt skapande (eller vad det heter).148. Jag är tyvärr inte så bra på det heller, men jag funderar på att träna upp det.149. Jag har ingen koordination.150. Jag är ganska dålig på att dansa.151. Jag har oftast ett hatobjekt som jag skyller alla mina problem på.152. För tillfället vet jag faktiskt inte vem det är. Hoppas jag har blivit en så lyckad människa så att jag inte behöver skylla några problem på någon annan längre!153. Imorgon ska jag pallra mig iväg ut på stan och köpa julklappar till mina när och kära.154. Jag kommer inte ha råd att köpa till alla som jag vill köpa till.155. Jag älskar suhsi156. Jag är osäker på hur sushi stavas157. Jag skulle vilja kunna något exotiskt språk utantill158. Jag kan säga några ord på finska. (ca 5 stycken)159. Jag är väldigt seg på att skriva sånahär listor160. Jag tycker om att titta på vackra människor161. Ibland kan det bli lite pinsamt162. Jag höll på att börja gråta när jag såg Pillow i fredags163. Jag har bestämt mig för att skita i Pillow från och med nu164. Det bestämde jag mig för förra helgen också165. Jag skulle vilja vara lika oberoende som Kim166. Jag tycker om att dela med mig av mina innersta känslor, men misslyckas ofta med att förmedla det jag vill förmedla.167. Jag önskar att mina armar var smalare168. Jag blir väldigt nervös när jag möter folk jag känner på stan.169. Det är mindre nervöst om det är någon jag känner bra.170. Jag heter Lovisa i mellannamn.171. När jag var liten var jag besatt av namn och ville byta mitt eget så att jag hette Desideria.172. Jag är glad att jag inte bytte.173. Jag är dålig på datorer.174. Jag blir gnällig när jag är hungrig.175. När jag var liten ville jag bli glasblåsare.176. Jag och min kompis planerade att vi skulle flytta till alndet och ha ett stall och ett glasblåseri tillsammans när vi blev stora.177. Jag har ingen kontakt med den kompisen längre, och dessutom har jag slutat rida.178. Jag undrar hur det kommer gå med mina andra framtidsplaner.179. Jag är inte så målmedveten i och med att jag hela tiden ifrågasätter allting (speciellt mig själv och mina tidigare teorier om världens uppbyggnad)180. Jag har svårt att fatta saker om jag inte förstår dem i grund och botten.181. Tydligen är det därför jag har bra betyg.182. Jag har bra betyg.183. Jag överskattar ofta min förmåga när det gäller skolarbete, men som tur är gör lärarna det också.184. Jag skulle vilja göra en dokumentärfilm om mitt liv.185. Jag önskar mig väldigt mycket en filmkamera i julklapp186. Jag vet en sak jag kommer få i julklapp187. Det är inte en filmkamera.188. Jag kommer nog inte få någon filmkamera189. Nu blev jag deppig190. Jag har stukat foten två gånger i mitt liv.191. Jag har svimmat 5 gånger.192. Jag har aldrig brutit armen eller brutit något annat över huvud taget.193. En gång brast ett blodkärl i min fot.194. Jag har en kompis som är världens olyckskorp.195. Hon har klämt örat i bildörren, krossat sin egen stortå och råkat ut för massa andra hemska saker.196. Jag fyller snart 16.197. Det ger mig lite panik.198. Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande med en kille.199. Jag är bra på att klanta till det för mig själv.200. Mitt liv är ganska ironiskt.

Av Anna - 9 december 2006 19:45

Jag känner att jag lever av konstiga anledningar. Nu har jag (genom att damsuga och städa mitt rum samt ringa ett besvärande samtal) i alla fall tagit mig ut ur min deppigaste period. Ändå lägger jag tid på konstiga saker. Den här bloggen till exempel. Jag har typ ägnat hela min dag åt att städa, sjunga och blogga.Det låter ensamt, deppigt och mobbat, men det gjorde mig lycklig. Så det ver inte så.Nu har jag precis kommit hem från julbordet. Det var gott. Vi åt på en resturang som heter Café Koloni och ligger bredvid där jag bor. Det var mysigt, fast lite tråkigt. Så jag, Alva och Molly gick hem lite tidigare.Nu ska de typ kolla på film, men jag har lust att ägna mig åt något produktivt. Kanske borde jag börja sticka som Johanna. Det verkar bra, men jag är så dålig på det...Jag känner att jag, Johanna och Kim har bildat en liten deppklubb här. Det är lite lustigt. Eller lite depppigt. Själv tycker jag det är ganska bra att kunna skriva ur sig lite depp när man är ledsen. Alla blir så oroliga när man skriver om sina tankar, men det är så de blir mindre farliga. Om man håller dem inne gör de mycket mer ont.Det är när jag inte gråter som jag behöver tröst.Hoppas både Johanna och Kim också mår bättre av att skriva ner sina tankar. De är värda en massa glädje båda två. Om det nu finns någon lycka i världen.Nu ska jag också fortsätta med ytterligare 100 sanningar om mig själv. Johanna är nog lite av min idol i alla fall.

Av Anna - 9 december 2006 16:12

Jag har fortfarande inte städat. Fast jag tycker att jag skrev en ganska fin dikt nyss! Den handlar om mig. Lite...Nu måste jag duscha och damsuga och allt.Puss

Av Anna - 9 december 2006 15:30

Jag är ett barn som bor vid havetJag kommer aldrig riktigt förstå mig på fastlandsfolkens problemJag ser mot horisonten och skådar världen på ett annat sättDe ser mig som konstig men jag ser dem inte allsDe betyder ingenting i mitt livAllt är blåttHavet och himlenVarför skulle jag behöva bry mig?

Av Anna - 9 december 2006 13:40

Vilka vill köpa en julklapp till skolmorfar med mig och Viccy? Jag tycker han är värd det för han är en go gubbe som lyser upp stämningen i caféet :-D Han hjälpte mig med matten en gång!Jag har faktiskt peppat upp mig själv litegrann nu! Jag ska städa mitt rum och fixa massor här hemma (har typ inte damsugit på flera veckor!). Fast jag ska inte köpa julklappar förrens i morgon. Men jag kan ju göra massa andra saker.Ett problem som har dukit upp är att jag måste ha en mascara, och då har jag inte så mycket pengar kvar till julklappar! What to do?Ikväll ska jag äta julbord :-D

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se