Direktlänk till inlägg 31 december 2006

Riktiga nyårsafton

Av Anna - 31 december 2006 15:05

Kände mig tvungen att göra ett till inlägg på den 31:a. För det var ju lite fusk igår kväll.Nu måste jag egentligen duscha och städa lite innan jag sticker. Men jag skriva lite i alla fall.Jag har gjort klart min film idag, och den blev ganska bra. Fast det blev feta besvikelsen när jag upptäckte att jag inte kunde lägga den på min iPod. Får väl ha den på datorn istället då.Tänkte lägga in en bild på Lamu också, men jag hittade ingen bra. Det får bli en ganska dålig en. Det var där jag firade nyårsafton förrförra året.Nu måste jag gå.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se