Direktlänk till inlägg 31 december 2006

Jag klarade det!

Av Anna - 31 december 2006 00:11

Mina fick just feta idén. (lägg märke till hur mitt språk förändras medan jag läser "Ett öga rött").Efter som jag kommer inte hinna skriva inlägg imorgon. (Nä, ja skämta). I alla fall så kommer jag nog inte komma ihåg å skriva något imorgon, men så kom jag på att klockan är faktiskt över tolv. Så det blir publicerat på den 31:a december.Jag så duktig!!!Nu ska jag ägna mig åt det där livet...

 
ANNONS
 
Ingen bild

JohannaBD

31 december 2006 13:46

ja vi kan göra nåt på tisdag. vi kanske kan gå och träna så kan du fixa kort... så börjar vi det nya året hälsosamt och duktigt. Vad ska du göra ikväll?
Pussar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se