Direktlänk till inlägg 28 december 2006

Godnatt

Av Anna - 28 december 2006 22:35

Töntigt! Jag gjorde ett godmorgon inlägg idag också.Nu ska jag sova. Det kommer nog bli lite svårt.För det första vill jag krama Kim.För det andra har jag psykiska problem.Jag förstår mig inte på världen. Jag vet inte om jag älskar eller hatar den. Och det värsta är att det är de korkade människorna som lyckas här i livet. De inser aldrig faran med det de gör. De tänker inte efter. Och då lyckas de.Jag vet inte vad jag ska tycka. Jag har panik.Visserligen finns det mål att uppnå, men de är så avlägsna.Nu vill pappa bråka.Ibland verkar det som han lever för att förinta mitt självförtroende. Nu måste jag gråta.Jag ser inget ljus. Jag kan inte komma ur det här.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se