Direktlänk till inlägg 28 december 2006

Det var den planen

Av Anna - 28 december 2006 19:15

Nu gör det ont igen. Det är svart, och jag ser inget ljus. Ändå tror jag mig se sanningen. En svart sanning, där allt är fult.Idag har jag haft julklappsutdelning med Elin och Elsa. Det var mysigt. Vi sjöng på Elsas singstar också, det var ganska kul det med.Det har ändå inte varit någon bra dag. Det är som att jag ser allt genom en dimma av deprimerade tankar. Ingenting känns sådär lätt som det gjorde igår och i förrgår.Hoppas jag klarar mig ur det här. Hoppas jag kan tvinga tillbaka mig själv till glädjen.Kanske är det för att jag inte har ätit. Eller så är det den där andra anledningen. Den där sanningen som jag inte ville veta.Lilla horunge! Jag ska döda henne!Eller inte.Jag försöker övertyga mig själv om att det inte spelar någon roll. Men det gör det. Det sänker mitt självförtroende och jag tappar allting som jag har försökt bygga upp. Det brinner, och sen är det bara aska kvar.Om jag inte hade fått veta hade jag varit lycklig. Om jag bara hade kunnat låta bli.Jag hatar mitt bekräftelsebehov! Det förstör allting. Jag stirrar mig blind på mina brister. Kan inte titta bort. Jag kan inte ta mig ur det här. Jag bara hatar mig själv.Även om jag försöker strunta i det så hatar jag mig själv.För att jag är så fulSå värdelösFör att jag inte kan göra något åt mig självFör att alla andra är så enormt mycket bättreDet bästa med Johanna är att hon förstår mig. Ändå är hon ingen misslyckad människa. Kanske finns det fler där ute som är som hon. Då blir jag lycklig.Nu måste jag äta.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se