Direktlänk till inlägg 24 december 2006

Självaste julafton

Av Anna - 24 december 2006 12:17

Jag bloggar på självaste julafton. Det är lite lustigt.Fast det roligaste är när jag loggar in och ser mina två nya kommentarer. Den ena är från Elin, som skriver att om jag mördar Green Day så mördar jag henne också, och det andra är från Johanna som anser att det var en bra idé det där med att mörda Green Day. Nu vet jag inte hur jag ska göra.Idag har jag redan varit på en promenad. En julpromenad i det grönskande Duvnäs. Det är lite sorgligt.Jag har tänt mitt doftljus också, som jag fick av Johanna. Det luktar jättegott i mitt rum! Det var lyckligare.Jag har faktiskt inte tänkt på Pillow eller den andra något sen vi slutade skolan. Det var väl ett oväntat framsteg? Jag känner mig jätteduktig, och efter jul så kan jag kanske skaffa ett liv också (ska köpa det på Lidl). Så då kan jag glömma dem helt och hållet.Jag ska träffa världens snällaste kille, har jag bestämt. Nu återstår bara problemet med att hitta honom, men det löser sig nog,Nu kom jag på en idé jag ska skriva en liten julminnes-lista över de senaste jularna:- Förra året var vi hemma och firade vår första jul i nya huset med mormor, mormors kille, min faster och hennes familj. Det var en mysig jul. Vi hade bara vita och silvriga saker i granen också.- Förrförra året var vi i Kenya. Vi firade själva julaftonen i ett safaritält tillsammans med den kompisfamiljen som vi åkte dit med. Sen på juldagen fick vi kalkon och massa konstig julmat.- 2003 var vi i Trysil i Norge och åkte skidor med mormor, två morbröder och en av kusinfamiljerna. Det var en lustig jul. Jag minns att vi försökte göra om en pelare inne i huset till en julgran eftersom vi inte hade hittat någon annan gran. Jag och mina kusiner gick in på grannnens tomt och bröt lite grenar från en gran som växte där. Det blev en ganska ful granpelare, men man tager vad man haver..- 2002 var vi nog hemma i vårat förra hus. Fast det minns jag inget speciellt av.- Sedan minns jag ingen speciell jul, men när jag var liten brukade vi vara hemma hos mormor med alla kusinerna på mammas sida. Det var mysigt också.- En till jul minns jag också. Då var vi hemma hos min faster och sen kom det en tomte som hade satt skägget bak-och-fram. Då slutade både jag och Alva tro på tomten.Nu har jag skrivit ett långt tråkigt julaftonsinlägg som speglar min personlighet ganska bra.Nu ska jag bädda min säng och hjälpa min familj att fixa lite innan våra gäster kommer. Vi ska ha en likadan jul som förra året, fast utan snö då.Jag älskar Just D:s julsång. Den är så underbar. Jag tänker bli som dem när jag blir stor.

 
ANNONS
 
tannaz

tannaz

24 december 2006 23:07

Va roligt att fira jul i Kenya! (eller?)
Det låter i alla fall riktigt mysigt:)

Ha det gött /Tannaz

http://minvarld.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se