Direktlänk till inlägg 21 december 2006

Betyg igen

Av Anna - 21 december 2006 16:07

Nu frågade Anni vad jag hade för betyg, så jag lägger ut dem här. Min blogg är redan så tråkig, så det är inte så mycket som kan få den att sjunka lägre. Hehehe.Svenska ----------- MVGEngelska ---------- VGSO ---------------- MVGNO ---------------- VGTeknik ------------ VGHemkunskap -------- VGBild -------------- MVGSlöjd ------------- MVGSpanska ----------- MVGMatte ------------- MVGMusik ------------- VGIdrott ------------ VGJag har bra betygJag är en dålig människa, så det spelar ingen roll att jag har bra betyg.Jag orkar inte bry mig om vad folk tänker.Jag orkar inte förstå."Jag är en enkel man i en konstig värld" för att citera Thåström. Han är bra. Psalm #99 är det där. Den är också bra. I all fall så tolkar jag in massa av mina tankar i den.Jag orkar inte fatta vad folk menar. Det är ju helt jävla omöjligt.Jag är för smart för att fatta.Jag har tänkt så mycket att jag tappat mitt självförtroende och tron på att allting har en mening.Ingenting existerar.Ingenting behöver existera egentligen.Det är jävligt irriterande att tänka logiskt!!

 
ANNONS
 
tannaz

tannaz

21 december 2006 23:20

du är en snäll, godhjärtad och väldigt-duktig-iskolan- männsika som du borde vara stol över. Jag hoppas mina betyd ser ut som dina när jag går i 9:an !!!!

http://minvarld.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se