Direktlänk till inlägg 21 december 2006

Jag har bra betyg

Av Anna - 21 december 2006 15:19

Nu ska jag skriva saker som jag gillar med mig själv.Eller, nej förresten. Vi skiter nog i det. Det lär bli lite för deppigt.Men mina betyg är i alla fall bra. Det var det jag hade tänkt att skriva om i det här inlägget.Jag har panik över gymnasium och allt skit som jag måste bestämma. Jag vet ju liksom inte vad jag vill med mitt liv ens.Fast regissör skulle ju vara jävligt coolt. Jag älskar att skapa stämningar.Å andra sidan så verkar psykologutbildningen väldigt intressant. Bara att jobbet inte verkar lika roligt.Teaterlinje verkar kul. Det ville jag ha som förstahandsval ända tills jag kom på att jag typ inte har något intresse av det.Nu orkar jag inte...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anni

21 december 2006 16:05

Får man fråga vad du fick för betyg denna termin? ;) Höjde du dig i något ämne?
Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se