Direktlänk till inlägg 21 december 2006

Skolavslutning

Av Anna - 21 december 2006 14:49

Idag tog alltså skolan slut. Ashärligt! Fast jag kommer sakna Kim ifall hon tänker åka till landet. Jag ska försöka ringa henne, men jag är så dålig på att prata i telefon. Nu hoppas jag att hon ska ge mig lite hemligstämplad information :DIdag fick jag massor av julklappar av alla söta människor. Och Nina fick en korv på deras julklappsbyte. Hehe, det var lite lustigt.Julshowen som några personer från 8-9:an hade var skitbra. I alla fall lugnt den bästa som jag har sett i L'Estradska.Sedan efter avslutningen skulle jag, Johanna, Kim, Alice, Michaela och Tannaz ha en liten avslutningslunch tillsammans. Det hade kunnat bli väldigt mysigt, men i och med att vi valde att äta på McDonalds så blev det lite av ett fiasko. Sällskapet var i alla fall trevligt.Nu har jag tråkigt.Saltsjö-Duvnäs hånar mig med sin skönhet. jag blir inte ens sentimental av den längre. Jag är helt likgiltig mot vackra miljöer nuförtiden. Undrar om det är bra eller dåligt.Kanske är det bara för att jag är ett nervvrak för tillfället. Så trött på hela skiten.Jag har kommit på lite saker som jag ska ha som nyårslöften i alla fall. Jag har aldrig haft något nyårslöfte tidigare, så det är en bra start på mitt nya liv.1. Börja träna.Jag ska skaffa ett Friskis och svettis-kort och gå och träna med Johanna. Sedan ska jag bli smal och av någon anledning ska den där träningen även göra mig vacker.2. Respektera mig självDet ska jag fanimej göra allt för. Jag ska aldrig mera gråta för att jag är så ful. Jag ska sluta säga att jag är ful, och så fort en sån tanke kommer upp så ska jag säga till mig själv att det är jag inte alls. Det är bara fel på mina ögon eller något.3. Sluta deppa.Det är att ge upp mitt gamla liv. Aldrig mera tänka. Aldrig mera känna. Bara vara korkad och lycklig.Så fort jag närmar mig ett logiskt och deprimerande resonemang så ska jag börja tänka på något annat. När jag känner mig ledsen eller dålig på något sätt så ska jag vända det till ilska. Jag ska skrika istället för att gråta.4. Sluta vara en tönt.Om jag lyckas med den här punkten borde jag kunna lyckas med 2:an och 3:an också.Jag ska sluta vara så hyperaktiv och fånigt låtsaslycklig hela tiden. Jag ska lära mig att säga hur jag känner mig utan att skrika fram det med gäll röst, i sann jävla chihuahua stil. Jag ska bli lite lugnare. Lite mer som Kim. Fast som Mina.5. Skaffa en personlighet.Typ samma sak som förra punkten. Om jag är sådär lugn så har jag det som personlighet. Nuförtiden känner jag mig bara så jävla hispig. Det skäms jag över, och kanske är det därför jag har så dåligt självförtroende.Det var det. Så alla som hade suttit hemma och undrat hur mina nyårslöften skulle se ut är säkert lyckliga nu.Borde nästan tilläga en sjätte punkt: Sluta skriva så jävla meningslösa saker i min blogg.Men varför bry sig? Livet är meningslöst. Det är något man får lära sig att acceptera.Håll tummarna för att jag får en bra psykolog efter jul, så borde hela skiten ordna upp sig.

 
ANNONS
 
Ingen bild

JohannaBD

21 december 2006 18:44

du kan lika gärna lobotmera dig på en gång.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se