Direktlänk till inlägg 12 december 2006

Nu blir jag så jävla arg

Av Anna - 12 december 2006 19:00

Varför kan han inte bara låta mig vara?Jag vill flytta hemifrån. Det enda somhänder när jag umgås med mina föräldrar är att jag hatar mig själv ännu mer än tidigare.I morse gick de hemifrån tidigare än vanligt. Det ledde till självförtroende och en hyfsat bra dag.Jag vill inte göra dem ledsna, men vad fan ska jag göra? Jag står inte ut längre. Jag orkar inte skpringa omkring och låtsas att jag älskar dem och att de hjälper mig. De är en stor källa till desperation och ångest.När jag är med mina kompisar mår jag aldrig så. Inte bland andra människor över huvud taget. Men mina föräldrar står jag bara inte ut med.Pappa bara hoppar på mig. Han har varit hemma i tio minuter och han har redan förebrått mig för tre saker.1. Att jag åt mellis för sent2. Att jag inte ville hjälpa Alva med läxan3. Att jag aldrig hjälper till med någontingJag mår skit nu.Pillow var i skolan idag. Men jag ska skita i honom nu, för han är säkert inte vacker på insidan. Jag fattar inte varför jag låtsas att jag tänker skita i honom, jag vet ju att jag aldrig kommer lyckas.Nice Ass är snygg också. Honom ska jag satsa på... Fast det kommer jag inte heller göra.Kurre åkte med samma buss som oss till Slussen. Han är het, men ändå inte.Efter skolan åkte jag med maffian och köpte julklappar. Det var roligt. Det roligaste var nog när vi smällde våra mer kartonger på Drottningatan, eller kanske när Anni gick omkring med en huvudmassagegrej på huvudet och undrade varför man skulle ha den på huvudet.Tyvärr köpte jag ingen julklapp, men vi hade ganska kul ändå.Imorgon är det lucia, och om jag överlever kvällen med mina föräldrar så ska jag ha tärnglitter i håret då. Vi ska kolla på Gymnasiets luciatåg också! Hoppas Kurre och Pillow är med :-) I alla fall Pillow, för då kommer jag dö. Sedan ska vi göra massa aktiviteter med 0-3:orna. Tråååååååk.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

12 december 2006 21:17

Nej, godis är gott

 
Hejsan

Hejsan

13 december 2006 13:04

Hej på dig med:) du är också cool!.
Kram

http://winternight.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se