Direktlänk till inlägg 30 november 2006

Le mot alla vackra människor

Av Anna - 30 november 2006 18:42

Idag har varit en förvirrande dag.Jag har inte fått något gjort i skolan, och det mår jag inte så bra av. Men jag orkar inte göra något åt saken heller. Så det får vara. Imorgon ska vi äta julfika på morgonsamlingen. Hoppas jag kommer ihåg det, för då behöver jag inte äta frukost. Det skulle va skönt, för i så fall kan jag sova typ en halvtimme längre på morgonen :D Jag älskar fredagar i skolan. Det är inga teoretiska ämnen, bara musik, idrott och utvärdering av veckan. Asskönt!! Nu ska jag försöka övertyga mamma om att åka iväg och köpa morgonfika till mig, tror jag. Jag hoppas hela livet vänder imorgon och jag blir överlycklig och klarar vad som helst. Det tänker jag fortsätta hoppas tills jag somnar i mitt mysiga duntäcke!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se