Direktlänk till inlägg 30 november 2006

Världen är alldeles för vacker

Av Anna - 30 november 2006 16:16

Världen är alldeles för vacker för migOch alldeles för elak mot migJag måste nog konfimera mig eller något, för Gud verkar inte gilla mig. Allt går bara åt helvete, och jag tappar motivationen att göra något över huvud taget.Skulle bara vilja lägga mig i ett stort mysigt duntäcke och sova tills det blir sommar och någon snäll och gullig människa kommer och väcker mig och visar mig allting som är roligt med livet. Just nu känns det bara så svårt att se det. Mitt duntäcke är det enda som håller mig vid liv. Och kramar. Jag älskar kramar. Nästan lika mycket som duntäcken, sommar och att klappa händerna med vantar. Jag ska nog göra en lista över saker som får mig att må bra. Det känns som trevlig omväxling bland alla deprimerade tankar.1. Att klappa händerna med vantar. Det är en sån underbar känsla, man känner sig liksom lite barnslig och lite inslagen i mjuka tyger och grejer. Det låter inte sådär hårt heller, utan lite dämpat. Det är härligt.2. Leenden. Ingenting är mer uppiggande än ett leende från någon man egentligen inte känner. Man blir glad av att se andra människor le. Speciellt när man inte har någon anledning att hata dem.3. Kramar. Det är mysigt att kramas!4. Solljus (när man inte har migrän). Det piggar upp hela tillvaron. Fast man märker det egentligen inte förrens det är borta och vintermörkret kommer.5. Julstämning. Jag fattar inte, men jag har fått tillbaka den där barnsliga julglädjen. Det är faktiskt underbart!! Jag längtar efter det där mysiga skenet från levande stearinljus, doften av julgran, ljus och värme (jag tycker faktiskt att värme doftar speciellt, i alla fall på julen). Och att sitta i värmen och mysa med familjen och ha ganska tråkigt, men inga krav. Glömma bort allt kallt och grått och äckligt utanför.6. Sommar. Bada, sola och känna sig allmänt vacker och bekymmerslös. Det är sommaren. Frihet, tycker jag!7. Godis. Det är gott :D8. Snacka om meningslösa saker. Att bara prata kan vara så skönt ibland. Fast det bästa är kanske ändå:9. Snacka om meningsfulla saker. Det är som om alla ledsna känslor rinner ut när man pratar om dem.10. Alva. Min söta lilla syster som typ aldrig är gnällig. Okej, ibland är hon det. Men oftast är hon bara söt och snäll.11. Folk med humor. Det är typ livet! Jag kan inte leva utan humor. Fatta vad tråkigt livet skulle bli ifall man inte kunde skratta.12. Att sjunga. Önskar jag hade någorlunda sångröst också, men som sagt så verkar Gud inte gilla mig.13. Sova länge på morgonen. Jag lyckas vara dålig både på att somna och att vakna. Men oavsett hur bråttom man får senare på morgonen så är det hur underbart som helst att sova några minuter extra efter att väckarklockan har ringt.14. Magrutor. Så jävla snyggt!15. Fotbolls VM. I love! Kom att tänka på det när jag skrev magrutor :-P Det är typ värsta högtiden! Massa snygga fotbollsspelare och massa spännande matcher och så har jag något jag kan prata med pappa om i typ en månad eller hur länge det håller på.16. Cristiano Ronaldo. Så SNYGG! Jag såg honom på TV för några dagar sen, och han är verkligen helt underbar. Man typ svimmar.17. Köpa fina kläder.18. Brother where art thou. Världens bästa film.19. Amelie från Montmartre. Också världens bästa film. Det bästa är nog ändå trädgårdstomten som åker jorden runt!20. Fet mat :-D Jag tänker bli tjock när jag blir stor. Om några veckor alltså.Nu orkar jag inte skriva mer. Godnatt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se