Direktlänk till inlägg 29 november 2006

Någon gång måste vara den första

Av Anna - 29 november 2006 20:14

Ja, nu ska jag alltså bli en liten bloggare. Det kan man ju undra hur det kommer gå. Min gissning är att det antingen blir ett bortglömt projekt mitt i all stressen, eller så sätter jag mig in i det fullständigt och jobbar på jätteambitiöst. Eller någonting emellan.Jo, jag brukar faktiskt ägna mig åt sånahär djärva chansningar :-D Vilken busig människa jag är! Idag har jag ägnat typ hela skoldagen åt att gå omkring och klaga över hur hungrig jag var. Först för att jag inte hade ätit frukost, sen för att jag inte hade råd med en till toast i caféet och tillsist för att jag inte hade ätit tillräckligt med lunch. Det var inte så trevligt faktiskt. Och så fick jag ju inte så mycket gjort heller. På svenskan visade Johanna mig sin blogg, och det gjorde mig lite inspirerad. Det var väl typ det mest produktiva som hände under skoldagen. Sen efteråt satt jag i caféet i en och en halv timme med mina små vänner och väntade på att klockan skulle bli fem så att jag kunde sticka till Solna Gymnasium på öppet hus med min pappa. Det gick fort, både att vänta i caféet, att åka till Solna och att gå på själva öppna huset. När jag var där fattade jag inte riktigt vad jag skulle göra, men vi tittade runt lite och det verkade ganska hyfsat faktiskt. Enda nackdelen är väl att det skulle ta sån jävla tid att åka dit. Vi får väl se vad jag bestämmer mig för. Det här med gymnasievalet gör mig verkligen galen. Inte för att jag känner mig rädd för att jag ska hamna på helt fel utbildning och typ förlora min framtid (inte längre i alla fall). Men jag är orolig för att ha astråkigt i tre lååååånga år. Men som sagt, hellre frysa i tältet än tälta i frysen. Nu får vi se om jag överlever ändå. Nu måste jag i alla fall hitta på något annat.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se